Wat is detacheren?

Detacheren houdt in dat een bedrijf haar personeel uitleent aan een ander bedrijf. JobXion is zo’n detacheerder. Als professional in de bouw, kun je op diverse manieren via ons aan het werk gaan. Zo bieden wij uitzendovereenkomsten aan, maar bemiddelen wij ook in vaste banen. Ook behoort detachering tot onze vaste mogelijkheid. Zodra je via ons gedetacheerd wordt, lenen wij jou uit aan een werkgever. Dit kan óf bij het bedrijf zijn waar je zelf gesolliciteerd hebt óf bij een bedrijf wat wij je voor gevonden hebben.

Gedetacheerd worden via JobXion

Zodra je via JobXion gedetacheerd wordt, lenen wij jou uit aan een bedrijf. Wij nemen het werkgeverschap over van het bedrijf waar jij voor gaat werken. Waarom een bedrijf hiervoor kiest? Soms kan het zijn omdat ze iemand eerst op proef willen hebben of juist omdat het om een tijdelijk project gaat.

Als je via JobXion gedetacheerd wordt, gebruiken we de eerste maand als proeftijd. Zowel jij als het bedrijf kunnen kijken of de klik er is en of jullie goed bij elkaar passen. Is dat het geval? Dan blijf je gewoon in dienst natuurlijk. Is dit niet het geval, dan gaan we op zoek naar een andere mogelijkheid voor jou.

Detacheren en JobXion als werkgever

Zodra je dus gedetacheerd wordt via JobXion, zijn wij formeel jouw werkgever. Dit houdt in dat we alle verantwoording voor jou op ons nemen. Van loopbaanbegeleiding tot de urenadministratie en van je arbeidsvoorwaarden tot aan het uitbetalen van je salaris. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat jij op de werkvloer net zo behandeld wordt als de collega’s die wel bij de werkgevers zelf in dienst zijn.

Naast dit alles, is het natuurlijk ook een groot voordeel dat wij je begeleiden naar nieuw werk zodra de detacheringopdracht afloopt. Het doel waar wij altijd naartoe werken is dat jij je prettig voelt, vastigheid hebt én, als het je droom is om overgenomen te worden, dat de werkgever jou ook écht gaat overnemen.

De detacheringmogelijkheden: bepaalde en/of onbepaalde tijd detacheren

Detachering via JobXion kan voor bepaalde en onbepaalde tijd. Natuurlijk spreken we bij een overeenkomst van bepaalde tijd, altijd van tevoren af hoelang de opdracht duurt. Na deze tijd loopt onze overeenkomst af.

Er zijn ook onbepaalde tijd overeenkomsten. Dit houdt in je dat bij ons vast in dienst bent en wij zorgen ervoor dat je altijd aan het werk bent. Kortom, je hebt een vast contract bij JobXion en we zetten jouw expertise geregeld in voor diverse opdrachten. Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Van detachering naar een vast contract

Vastigheid staat heel hoog op de eisenlijst van een werknemer. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden wij je graag de mogelijkheid om overgenomen te worden door het bedrijf. Wie wil dat nou niet? Meer weten over fixed?

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top