Waarom werken via uitzendbureau JobXion?

Twijfel jij om via een uitzendbureau te gaan werken in de bouw of techniek? Dan kun je nergens beter zijn dan bij JobXion. JobXion doet voor jou net dat ene stapje extra. Wij waarderen jouw vakmanschap en doen er alles aan om jou een carrière te geven die bij jou past. Hoe we dat doen? Lees gauw verder!


JobXion: Net dat ene stapje extra

Jij bent niet zomaar een vakman. Jij wil niet alleen werken, maar jezelf ook kunnen ontwikkelen en nog beter worden in wat je doet. Dat weten wij bij JobXion als geen ander. Wij bieden dan ook verschillende mogelijkheden aan om jezelf verder te ontwikkelen. Wij stemmen de zoektocht naar jouw baan precies af op jouw wensen. Zo kun jij straks ergens aan de slag waar jij te thuis voelt. Jij blijft via ons lekker bezig bij verschillende projecten waar jouw kennis en kunde hard nodig zijn. Loopt het project af? Dan gaan we meteen op zoek naar een nieuw project. Bij JobXion doen wij niet aan lege beloftes. Wij zorgen er voor dat jij:

✔  Een salaris krijgt dat past bij jouw kennis en ervaring
✔ Langdurig aan de slag kan bij projecten in jouw buurt
✔ De kans krijgt om bij het bedrijf waar jij gaat werken vast in dienst wordt genomen
✔ Vanaf dag 1 pension opbouwt
✔ Eigen vervoer kan krijgen waarmee je zelfs privé mag rijden
✔ Accugereedschap van ons in bruikleen kan krijgen
✔ Een carrièrecoach krijgt die je helpt met jouw ontwikkeling
✔ Jezelf verder kan ontwikkelen via onze opleidingstrajecten
✔ Een professionele outfit en persoonlijke beschermingsmiddelen krijgt
✔ Je gewaardeerd voelt door JobXion en jouw toekomstige werkgever
✔ Alle persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt


JobXion zorgt er voor dat jij straks op een plek werkt waar je je thuis voelt. Samen gaan we op zoek naar jouw droombaan. Zodra jij geplaatst wordt bij een bedrijf start jouw proefperiode. Dit is jouw kans om te laten zien dat jij alle fijne kneepjes van het vak beheerst. Wanneer het van beide kanten klikt, is het mogelijk om vast in dienst te treden bij het bedrijf! Is dit niet het geval? Dan zorgt JobXion er voor dat je zo snel mogelijk bij een nieuw project aan de slag kunt. Je kunt jezelf dus een hoop zorgen besparen door aan te sluiten bij JobXion. Klinkt goed, toch?

Voor vakmannen die willen doorgroeien

JobXion heeft jouw doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om het voor jou mogelijk te maken om bij te leren. Zo kun jij doorgroeien naar andere functies. Onze jobcoaches begeleiden jou graag tijdens jouw ontwikkeltraject. Wij waarderen jou en willen er graag voor zorgen dat jij nog beter wordt in wat je doet. Met oprechte interesse en heldere communicatie bouwen we samen aan jouw toekomst.

Vacatures voor vakmensen met twee rechterhanden

Bij JobXion hebben we een groot aantal gave vacatures voor timmermannen, loodgieters, betontimmermannen, elektromonteurs en lassers. Of jij nu een startende vakman bent, of een ervaren rot, wij hebben een vacature waar jij jouw vakmanschap kan laten zien. Solliciteren kan zonder CV! Bekijk hier onze huidige vacatures.

ZZP’er?

Ben jij momenteel ZZP’er maar twijfel je om in loondienst te gaan? JobXion werkt helaas niet met ZZP’ers. Overweeg jij om in loondienst te gaan? Ben je het administratieve gedoe beu? Wellicht is het dan een goed idee om (via JobXion) in loondienst te gaan! De kans is groot dat je netto meer overhoudt! Werken in loondienst heeft zo zijn voordelen:

✔ Meer zekerheid van inkomen
✔ Opbouwen van pensioen
✔ Geen administratie, dat doen wij voor je
✔ Niet afhankelijk van projectduur

Onze recruiters vertellen je graag meer over de overstap van ZZP naar loondienst! Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

Neem contact met ons op met een van de onderstaande opties!

📧 info@jobxion.nl

☎ 0344 673 010

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top