fbpx

Bezoek ons op de Dag van de Bouw

Normaal gesproken vindt u bij elke bouwplaats een bord met ‘Verboden toegang voor onbevoegden’, maar op 18 juni gaan de poorten voor u open.

De Dag van de Bouw is dé dag waarop bouwplaatsen in heel Nederland hun hekken openen voor publiek om te laten zien hoe mooi de bouwsector is. Op deze dag kunnen bezoekers achter de bouwhekken komen kijken hoe bouw- en installatiebedrijven dagelijks doorbouwen aan Nederland. Bezoekers zien niet alleen hoe ver het project gevorderd is, maar leren ook van alles over hoe de bouw in z’n werk gaat.

Kom kijken op de bouwplaats in Geldermalsen 

JCVANKESSEL Bouw bouwt in Geldermalsen het nieuwe pand van de Welkoop. Op zaterdag 18 juni ben je van harte welkom om de bouwplaats te komen bezichtigen. Je kunt hier zien wat er allemaal komt kijken bij de realisatie van een winkel van ruim 2.000m2.

Er is genoeg te doen voor jong én oud; naast dat je de bouwplaats zelf kunt bezoeken, verzorgt Bouwmensen een cursus vogelhuisjes bouwen, je kunt een muur metselen of het architectuurmodel van het pand in 360 graden bekijken en meer!

Kijkje in het beroep van zonnepanelen monteur

In samenwerking met JCVANKESSEL zijn wij aanwezig op de bouwplaats met een eigen stand. Op vrijdag 17 juni geven wij scholieren uit de regio een kijkje in het vak van zonnepanelen monteur. Zaterdagochtend 18 juni is het jouw kans, want dan zijn er verschillende kijktrainingen gegeven door onze praktijkdocenten. We laten je zien hoe je zonnepanelen monteert op het dak en aansluit op de omvormer. En heb je interesse in het vak van zonnepanelen monteur? Dan kun je je direct inschrijven voor een 2-daagse training met baangarantie.

Locatie en toegangstijden

De bouwplaats van de nieuwe Welkoop is aan de Parallelweg bij de rotonde net ten noorden van de overweg van de spoorlijn Tiel-Geldermalsen en pal tegenover het grote multifunctionele centrum De Pluk. Toegang is gratis en je bent welkom op zaterdag 18 juni van 09.00 tot 12.00.

Contact

Heb je een vraag? Neem contact op. Wij helpen je graag!

Scroll naar boven