Werken met beton doe je met je handen en je hart! Wil jij dit ook? Ontdek onze betonvacatures:

Leerling Betontimmerman omgeving Barneveld

Functiegebied: Leerling bouwLocatie: Barneveld

Jij bent nu vast vakantie aan het vieren! Groot gelijk! Die vakantie zal natuurlijk terugverdiend moeten worden... Goed nieuws, mijn naam is Mike en ik help je daar graag bij! Vanaf september kan jij salaris verdienen en een vak leren. Het betonvak o...

2de Timmerman Amsterdam Vaste baan!!

Functiegebied: AfbouwLocatie: Amsterdam

Wil jij een VAST contract en woon je in Amsterdam of omgeving? Dan is dit je kans want onze klant zoekt een VASTE werknemer. Jij bent sociaal, een handige Harry en hebt ervaring als timmerman. Je zult tussen de 2000 en 2500 euro verdienen per maand. ...

Betontimmerman Kaatsheuvel - Vakantiewoningen

Functiegebied: BouwLocatie: Kaatsheuvel

Woon jij in de buurt van Kaatsheuvel, heb jij ervaring als betontimmerman en wil jij de vakantie droom van menig man waarmaken? Dan ga jij aan de slag met het maken van vakantiewoningen met een salaris van 2250 per maand.Lees snel verder Betonbaron! ...

Allround Timmerman Heesch - VAST contract!

Functiegebied: BouwLocatie: Heesch

Verzekerd zijn van een baan voor minstens een jaar, met kans op een vaste aanstelling! Is dit op jouw lijf geschreven? Lees dan snel verder: Ik zoek in Heesch een allround timmerman voor een groot project in de woningbouw. Ben jij die allround timmer...


Dit is Team Beton, zij bouwen graag samen met jou aan jouw toekomst!

Jan-Willem Bakx
commercieel manager
Dennis van Gessel
accountmanager
Mike Roodbeen
jobcoach
Emilia Hempel
coördinator Polen

Betontimmerman

“Een timmerman voor het grovere werk wordt vaak een betontimmerman genoemd. Als betontimmerman word je vooral ingezet voor het vervaardigen van mallen (bekisting) voor het storten van beton. Na het storten van het beton ontkist en demonteer je de bekisting weer. Ook wordt je ingezet voor andere werkzaamheden, denk daarbij aan; grove houten structuren, zoals steigers, tunnel-, bruggen- of riooldragers, reclameborden en tijdelijke afdaken maken aan de hand van schetsen, bouwplannen of mondelinge instructies.”

JobXion vacatures

Je zoekt een betontimmerman vacature? Da’s mooi, want wij zijn altijd op zoek naar betontimmerlieden. Wie wij zijn? Wij zijn JobXion, hét uitzendbureau in de bouw & techniek. Doordat we sinds 2004 al actief zijn in deze wereld, hebben wij een gigantisch netwerk aan klanten opgebouwd. Een gevolg hiervan is dat zij vaak bij ons aankloppen voor goede betontimmermannen. Vakmannen die hun vak écht verstaan. Weten wat ze doen. En het verschil maken. Ben jij zo’n échte betontimmerman? Dan weten wij zeker dat we werk voor je hebben!

Met JobXion aan de slag als betontimmerman

Zoals al eerder gezegd, zijn wij al jarenlang actief in de wereld van bouw en techniek. En zenden wij onze bouwkrachten uit naar diverse opdrachtgevers door het hele land. Van Noord-Holland tot aan Zeeland en van Groningen tot aan Limburg. Bij welke organisaties je betontimmer-projecten uitvoert, dat verschilt per project. De ene keer werk je bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de betonbouw, waar je het volgende moment jouw betontimmermankwaliteiten inzet bij een bedrijf gespecialiseerd in betonprojecten voor nieuwbouwwijken.

Werken als betontimmerman

Geen project is hetzelfde zodra je gaat werken als betontimmerman. Dat weet jij natuurlijk als geen ander. Wat we wel weten is dat je als allround betontimmerman vaak ingewikkelde bekistingen maakt, waar beton ingestort wordt. Aan jou de taak de bekisting te plaatsen, beton te verwerken, te ontkisten en de bekisting te demonteren. Samen met de ijzervlechter geef je als betontimmerman vorm aan de diverse betonnen bouwelementen.

Werken als betontimmerman via JobXion, staat gelijk aan werken bij diverse organisaties waar jij jouw betontimmerman kwaliteiten in kunt zetten. En doordat je op meerdere projecten ingezet wordt, weet je zeker dat je je nooit zal vervelen.

Leerling betontimmerman

Ook als je het vak van betontimmerman nog niet onder de knie hebt, ben je bij JobXion aan het juiste adres. Wij zijn vaak op zoek naar een leerling betontimmerman die het vak van een echte professional wil leren én een bijbehorende opleiding wil volgen. Hoe zo’n werken en leren traject eruit ziet? Je gaat eens per week naar school en bent 4 dagen per week op de bouwplaats te vinden waar je met een ervaren betontimmerman aan de slag gaat. Naast jouw opleiding, betalen we ook je salaris en begeleiden wij jou gedurende het hele traject. Ons einddoel is om van jou een zelfstandige betontimmerman te maken. Zie jij dat wel zitten? Bekijk direct onze leerling betontimmerman mogelijkheden en schrijf je in.

Betontimmerman vacatures in de bouw, je vindt ze bij JobXion

Dus… jij bent er klaar voor om als betontimmerman via JobXion aan de slag te gaan? Dan kun je erop rekenen dat:

  • je via ons direct aan de slag kunt als betontimmerman
  • we jouw salaris wekelijks aan je uitbetalen
  • je als betontimmerman voor een langere tijd werk hebt, dat bestaat uit aansluitende projecten
  • je ingeschaald wordt via CAO en bij bijbehorend pensioenfonds aangesloten bent
  • de kans bestaat dat je in vaste dienst komt bij een van onze klanten
  • je niet stil zal staan, omdat wij jou diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden
  • je elektrisch gekeurd gereedschap van ons in bruikleen mag nemen
  • wij je persoonlijk aandacht geven en altijd bereikbaar zijn voor jou

Dus… ben jij er klaar voor om als betontimmerman via JobXion aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog!