fbpx

Betontimmerman

< Terug naar de zoekresultaten

Beroep: Betontimmerman – Ervaringsniveau: ZZP

Werkgebied

Regio Leiden

Ook inzetbaar op andere locaties
Voor Poolse vakmannen hebben wij huisvestiging beschikbaar in o.a. Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Neem contact op of deze vakman inzetbaar is op jouw locatie.

Beschikbaarheid

Vanaf: 04-09-2023

Leeftijd

32

Taal

Pools

Rijbewijs

B

VCA

Ja


Meer informatie over deze vakman

Vraag vrijblijvend het hele profiel aan van deze vakman. Vul het formulier in en je ontvangt het hele profiel direct per email.

Contact

Een vraag over deze kandidaat? Neem contact op met Sabine, bel: 06 52 53 29 18 of stuur een email naar recruitment@jobxion.nl en noem daarbij het ID-nummer: 10273.

Opleiding betontimmerman

Opleiding betontimmerman

Wil jij betontimmerman worden? Je bent je aan het oriënteren voor een baan in de beton bouw of wil je juist jezelf verder ontwikkelen? Met de opleiding betontimmerman kan dat. De opleidingsmogelijkheden maken de opleiding betontimmerman geschikt voor iedereen. Doorloop je de opleiding met succes, dan hebben wij een baan voor jou bij één van onze opdrachtgevers.
Onze gratis opleidingen zijn voor iedereen die voor ons wil werken. Wij zorgen voor een opleiding en een Jobxion baan!

De opleiding betontimmerman bij JobXion

Na je aanmelding word je uitgenodigd in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. Hier geven we verschillende praktische opleidingen en trainingen waaronder de opleiding tot betontimmerman. Hiervoor hebben wij een groot praktijklokaal en een buitenruimte. Na een kop koffie met de docent en uitleg ga je aan de slag met het maken van bekistingen en wanden. Buiten hebben we de mogelijkheid om traditionele houten bekistingen te maken die je nog steeds veel ziet op de bouw.

Je leert alles over de materialen die nodig zijn om deze bekistingen te maken, over het bijbehorende gereedschap en hoe je dit allemaal veilig gebruikt. Daarnaast leer je nauwkeurig te meten en de maten te bepalen. Afhankelijk van jouw niveau kun je uit de voeten met een korte (ééndaagse) training, of volg je een meerdaagse opleiding.

Waarom een opleiding bij JobXion?

Opleidingsmogelijkheden

In principe zijn de mogelijkheden eindeloos, wij leveren namelijk het liefst altijd maatwerk af. Natuurlijk zijn er wel een aantal vastere vormen. Ben jij je nog aan het oriënteren, ook dan ben je bij ons aan of de het juiste adres. Middels een kennismaking, een rondleiding en een korte training kun je erachter komen of je een baan als betontimmerman ziet zitten. Is het antwoord daarop ja? Dan volg je natuurlijk ook je vervolgtraining of opleiding bij ons.

opleiding betontimmerman jobxion

Doelgroep opleiding betontimmerman

Deze opleiding en trainingen zijn geschikt voor iedereen die betontimmerman wilt worden en wil werken voor Jobxion. Je bent 18 jaar of ouder bent. Een diploma of ervaring is niet nodig. Weet je al wat werken in de bouw inhoudt? Helemaal goed! Met de juiste motivatie heb je een grote kans dat jij het gaat maken als betontimmerman.
Jobxion docent henk

De Docent

De opleiding en trainingen in het vak van betontimmerman worden gegeven door Henk: een vakman met 47 jaar ervaring in de bouw met timmerwerkzaamheden en als opleider. Hij zorgt ervoor dat jij binnen een handomdraai aan de slag kunt als betontimmerman op een mooi project.

Mogelijkheden na de opleiding betontimmerman

Na het succesvol afsluiten van je trainings- of opleidingstraject kun je natuurlijk aan de slag bij Jobxion als betontimmerman. Maar misschien heb je juist de smaak te pakken en wil je doorontwikkelen in het beroep van Timmerman. Bekijk het beroep van een Timmerman of de opleiding tot Timmerman bij Jobxion.
Benieuwd welke banen er zijn als betontimmerman? Bekijk alle vacatures voor betontimmermannen

Praktische informatie over de opleiding

  • Locatie opleiding: Geldermalsen
  • Kosten: gratis
  • Duur opleiding: max. 3 dagen
  • Startdatum: in overleg
  • Baangarantie: ja
Sabine jobxion

Interesse of een vraag?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Sabine, zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Ik zoek een betontimmerman

Jobxion heeft een betontimmerman voor jouw project

Betontimmerman gezocht

Een goede betontimmerman vinden in deze tijd is lastig. Waar vind je deze vakman die aan de basis van elk gebouw staat? Jobxion weet het!

Betontimmermannen van Jobxion

Onze betontimmerlieden maken en plaatsen zelfstandig ingewikkelde bekistingen, verwerken beton, ontkisten en demonteren de bekisting. Samen met de ijzervlechter geeft de betontimmerman zelfstandig vorm aan de diverse betonnen bouwelementen. Ze werken met verschillende gereedschappen, zowel hand- als accugereedschap. Ze werken op basis van een tekening of ontwerp van iemand anders. Onze vakmensen kunnen worden ingezet op een bouwplaats van nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden. Maar ook voor grote utiliteitsprojecten draaien zij hun hand niet om.

Wij beloven

Onze werkwijze

Een geschikte kandidaat vinden voor jouw bedrijf, dat is wat wij doen. Jouw eisen en wensen zijn daarbij het uitgangspunt. Welke vaardigheden moet een betontimmerman kunnen, op voor projecten gaat hij werken en in welk dienstverband wil je deze vakman in het bedrijf hebben? Als wij weten wat je nodig hebt start onze zoektocht.

Wist je dat Jobxion al sinds 2005 vakmannen uitzend? We kennen de markt goed en hebben een groot netwerk van vakmannen in Nederland en ook in Polen. De kans is groot dat wij voor jou de perfecte match hebben. Mocht het toch niet lukken om voor jou een betontimmerman te vinden dan rekenen wij geen kosten, no cure no pay.

Wij hebben een betontimmerman gevonden

Hebben wij een betontimmerman gevonden die voldoet aan jullie wensen dan plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek, vaak nog dezelfde dag. Als er tussen jullie en de kandidaat een match is regelen wij wat er nodig is om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Training en selectie vakmannen voor jouw project
Uniek in de uitzendbranche is ons opleidingscentrum. Hier kunnen wij kandidaten specifiek trainen voor jouw project of beoordelen we of ze de juiste vaardigheden hebben. Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt.

Certificeringen Jobxion

Klant en kandidaat staan bij ons centraal. Om de kwaliteit van ons werk en de belangen van onze uitzendkrachten te waarborgen hebben wij diverse certificeringen. Bekijk ze hier.

Neem contact op

Laat ons helpen om snel een goede betontimmerman te vinden. Neem vrijblijvend contact op met Leonie om de mogelijkheden te bespreken.

Beroep betontimmerman

Scroll naar boven