Betontimmerman

“Een timmerman die zich bezighoudt met het grovere werk wordt vaak een betontimmerman genoemd. Als betontimmerman word je vooral ingezet voor het vervaardigen van mallen (bekisting) voor het storten van beton. Na het storten van het beton ontkist en demonteer je de bekisting weer. Ook word je ingezet voor andere werkzaamheden, denk daarbij aan; grove houten structuren, zoals steigers, tunnel-, bruggen- of riooldragers, reclameborden en tijdelijke afdaken maken aan de hand van schetsen, bouwplannen of mondelinge instructies.” 

JobXion vacatures

Je zoekt een betontimmerman vacature? Da’s mooi, want wij zijn altijd op zoek naar betontimmerlieden. Wie wij zijn? Wij zijn JobXion, hét uitzendbureau in de bouw & techniek. Doordat we sinds 2004 al actief zijn in deze wereld, hebben wij een gigantisch netwerk aan klanten opgebouwd. Een gevolg hiervan is dat zij vaak bij ons aankloppen voor goede betontimmermannen. Vakmannen die hun vak écht verstaan. Weten wat ze doen. En het verschil maken. Ben jij zo’n échte betontimmerman? Dan weten wij zeker dat we werk voor je hebben! 

Met JobXion aan de slag als betontimmerman

Zoals al eerder gezegd, zijn wij al jarenlang actief in de wereld van bouw en techniek. En zenden wij onze bouwkrachten uit naar diverse opdrachtgevers door het hele land. Van Noord-Holland tot aan Zeeland en van Groningen tot aan Limburg. Bij welke organisaties je betontimmer-projecten uitvoert, dat verschilt per project. De ene keer werk je bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de betonbouw, waar je het volgende moment jouw betontimmermankwaliteiten inzet bij een bedrijf gespecialiseerd in betonprojecten voor nieuwbouwwijken. 

Werken als betontimmerman

Geen project is hetzelfde zodra je gaat werken als betontimmerman. Dat weet jij natuurlijk als geen ander. Wat we wel weten is dat je als allround betontimmerman vaak ingewikkelde bekistingen maakt, waar beton ingestort wordt. Aan jou de taak de bekisting te plaatsen, beton te verwerken, te ontkisten en de bekisting te demonteren. Samen met de ijzervlechter geef je als betontimmerman vorm aan de diverse betonnen bouwelementen. Werken als betontimmerman via JobXion, staat gelijk aan werken bij diverse organisaties waar jij jouw betontimmerman kwaliteiten in kunt zetten. En doordat je op meerdere projecten ingezet wordt, weet je zeker dat je je nooit zal vervelen. 

Leerling betontimmerman

Ook als je het vak van betontimmerman nog niet onder de knie hebt, ben je bij JobXion aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar een leerling betontimmerman die het vak van een echte professional wil leren én eventueel vakgerichte cursussen wil volgen. Dit vak ga jij lekker in de praktijk leren! Zie jij dat wel zitten? Check meteen de leerling betontimmerman vacatures en solliciteer vandaag nog! 

Leerling betontimmerman: hoe word je dat dan?

Het begint allemaal bij jouw inschrijving. Daarna gaan we van start. We nodigen je uit voor een gesprek en vanaf hier kan alles heel snel gaan. Zodra wij het samen eens zijn, zoeken we een passende werkgever voor jou. Dichtbij huis. 

Bij een wederzijdse klik tussen jou en de werkgever, krijg jij een contract aangeboden van JobXion. De duur bepalen we samen. De 1e maand gebruik je om te bepalen of de bouw & techniek én het vak van betontimmerman voor jou is weggelegd. Door deze proeftijd van 1 maand heb jij een goed beeld van het bedrijf en het werk. Ondertussen krijg jij uiteraard een professionele outfit & persoonlijke beschermingsmiddelen van ons. Heb je VCA nodig? Dan regelt JobXion dat. Als je slaagt, dan betaalt JobXion dit. Is het geen succesvolle match tussen jou en de werkgever? Dan gaat JobXion op zoek naar een nieuwe baan. 

Vanuit het bedrijf wordt er een ervaren vakman aan jou toegewezen. Deze professional leert jou alle fijne kneepjes van het vak. Wij betalen jouw salaris én zorgen eventueel voor elektrisch gereedschap en vervoer. Elke 3 maanden evalueren we hoe het gaat, of doelen gehaald worden en of er wensen zijn voor vakgerichte cursussen. Nog even op een rij: 

Wat krijg je van ons

 • Je krijgt een persoonlijke carrièrecoach die jou intensief begeleidt
 • De carrièrecoach is jouw vertrouwenspersoon, jouw aanspreekpunt en is goed bereikbaar
 • Op verzoek komt de carrièrecoach langs op de werklocatie
 • De carrièrecoach zorgt voor een persoonlijk ontwikkelplan (POP)
 • JobXion verzorgt een POP map, samen werken we naar bepaalde (leer)doelen
 • Elke 3 maanden volgen evaluaties met jou, de werkgever en praktijkbegeleider en je ouders/verzorgers 

Verder ga je megaveel ervaring opdoen, omdat je aan de slag gaat op vele projecten. Tel daarbij op dat jij 5 dagen per week gaat werken, wij jouw salaris betalen én dat wij je intensief begeleiden tijdens dit traject. Dan is het plaatje wel compleet, toch?! 

Betontimmerman vacatures in de bouw, je vindt ze bij JobXion

Dus… jij bent er klaar voor om als betontimmerman via JobXion aan de slag te gaan? Dan kun je erop rekenen dat jij: 

 • direct aan de slag kunt als betontimmerman
 • je een goed salaris krijgt, wekelijks of maandelijks uitbetaald
 • vanaf dag 1 betaald wordt naar bouw of klein metaal cao en pensioen opbouwt
 • langdurig aan de slag gaat op aansluitende projecten bij jou in de buurt
 • de kans krijgt om overgenomen te worden door het bedrijf
 • eigen vervoer kan krijgen waarmee je privé mag rijden
 • accu gereedschap in bruikleen kan krijgen
 • een professionele outfit en persoonlijke beschermingsmiddelen krijgt
 • ons altijd kan bereiken; we staan voor je klaar
 • een persoonlijke carrièrecoach krijgt
 • kan rekenen op duurzame inzetbaarheid (gezondheid en vaardigheden)
 • gebruik kan maken van ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (hard en softskills)

Zie jij dit allemaal wel zitten? Bekijk direct vacatures en schrijf je in.

Top