TimmerTest

Speciaal voor jongeren die weten dat ze timmerman willen worden, voor jongeren die niet weten dat ze timmerman willen worden én voor mensen die nu een ander beroep hebben en toch heel graag timmerman willen worden….

Met de TimmerTest van Stichting Bouwloods Utrecht, weet je binnen 2 weken of jij het in je vingers hebt…

Na deze 2 weken volgt een gesprek en bepalen we samen het vervolgtraject. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Je gaat direct aan de slag als (leerling) timmerman
  • Je gaat een, door ons betaald, BBL-traject in bij een school en werkgever die bij JOU past
  • Je gaat direct aan de slag en gaat tegelijkertijd, een door ons betaalde, vakgerichte cursus volgen

JobXion is een samenwerking aangegaan met Stichting Bouwloods in Utrecht. Zij bieden een opleiding en werkervaring aan, aan mensen die net dat stapje extra nodig hebben. De Bouwloods heeft opdrachten en projecten in de (ambachtelijke) houtbewerking. Door het aanleren van vak- en sociale vaardigheden, zoals arbeidsritme en collegialiteit, ontstaat er een mooi toekomstperspectief en vergroot het je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Stichting Bouwloods Utrecht heeft bijzondere houtbouwprojecten met cultuurhistorische waarde, wat het extra speciaal maakt om hier te starten!

Stichting Bouwloods Utrecht en JobXion geven je persoonlijke begeleiding en bouwen graag samen met jou aan een mooie toekomst als timmerman.

Wil je meer weten? Bel of mail Anita van Baaren en wie weet sla jij de spijker op z’n kop en ben jij straks een echt vakman!
085-9023259 l 06-25490933 l anita@jobxion.nl